Як знизити температуру у приміщенні літом без кондиціонером

Літня спека втомлює, знижує продуктивність і, до того ж, може шкодити здоров’ю — особливо чутливі до неї люди із захворюваннями серцево-судинної системи. Існує безліч різних порад, як врятуватися від перегріву без встановлення кондиціонера, але більшість з них неможливо реалізувати — наприклад, заклеїти вікна фольгою або заморозити постільну білизну.

Чому плівки кращі, ніж кондиціонер

Хоча здається, що цей прилад стане справжнім порятунком в гарячу пору року, є люди, які не можуть його встановити за станом здоров’я. До того ж і сам пристрій, і його встановлення та обслуговування — не дешеве задоволення. Крім того, він має ряд недоліків:

  • у кондиціонерах може накопичуватися пил, в якому розмножуються пилові кліщі, грибок і хвороботворні бактерії;
  • через велику різницю температур всередині приміщення і на вулиці можуть виникати різні проблеми, пов’язані з переохолодженням організму;
  • кондиціонер переганяє повітря, що знаходиться в кімнаті, через що в ньому знижується концентрація кисню.

Спеціальні сонцезахисні плівки — доступний і безпечний засіб боротьби з літньою спекою. За помірну ціну ви не лише знизите температуру в домі, а й врятуєте меблі, шпалери та різноманітний декор від вигорання.

Як додатково охолодити приміщення

Існують способи, які допоможуть вам додатково знизити температуру повітря в приміщення після встановлення плівок. Вони прості, але дієві:

1. Зволожуйте повітря за допомогою спеціального приладу або пульверизатора.

2. Встановлюйте в будинку ємності з льодом. Шматки повинні бути досить великими, щоб не перетворитися на кашу протягом перших десяти хвилин.

3. За можливості готуйте гарячі страви якомога рідше.

Де придбати сонцезахисні плівки в Вінниці

Спеціалісти нашого салону «City-Ton» завжди готові допомогти вам з вибором та встановлення сонцезахисного покриття. Ми використовуємо лише якісні плівки американського концерну «LLumar», щоб ви отримували лише найкращі враження від нашої співпраці!

Ви можете поширити запис у таких соцмережах: