Тонування балконів та лоджій

Балкони та лоджії — ті частини нашої квартири, які найбільш доступні сторонньому оку, тому доводиться тратити такий дорогоцінний простір на шторки чи жалюзі, які потрібно постійно пилососити чи мити. Проте можна знайти більш просте та економне рішення — затонувати вікна спеціальною плівкою. Вона буде запобігати перегріванню балкона та, відповідно, квартири, захистить від надлишку шкідливого ультрафіолету, заблокує погляди занадто цікавих сусідів, а у випадку пошкодження триматиме уламки разом.

Як обрати плівку для вікна чи лоджії

Якщо ви хочете затонувати вікно одним кольором, слід підбирати його відповідно до віконної рами чи меблів. Дзеркальна ж плівка дозволить вам усамітнитися та надасть шибкам більш солідного вигляду.

Окрім звичайних плівок ви можете обрати матеріал з візерунком — вертикальними та горизонтальними смугами, колами, квітковим орнаментом чи будь-яким іншим. Наші майстри виконають точні заміри та підкажуть, який варіант виглядатиме найкраще на вашому балконі чи лоджії.

Переваги плівки «LLumar»:

  • Зміцнює вікна, збільшує їх стійкість перед фізичними пошкодженнями та перепадами температури;
  • Покращує зовнішній вигляд, додаючи дзеркального чи металевого блиску;
  • Приховує від стороннього погляду вас чи ваші речі, допомагає усамітнитись та розслабитись;
  • Надійно захищає від шкідливого впливу ультрафіолету, запобігаючи вигоранню шпалер, оббивки меблів та іншого декору квартири;
  • Економить час, затрачений на прибирання, та кошти за встановлення та використання кондиціонера.

Обрати найбільш підходящу плівку ви завжди зможете у тонувальному центрі «Добрик-тон». Наші спеціалісти не лише допоможуть з підбором найбільш відповідного варіанта, а й виконають монтаж матеріалу у найкоротші сроки!

Ви можете поширити запис у таких соцмережах: