Бронювання вікон і вітрин

Бронювання вікон і вітрин

Наша компанія “City-Ton” пропонує послуги з бронювання вікон і вітрин захисною плівкою. На сьогоднішній день поклейка плівки є альтернативою металевим гратам і дорогим зовнішнім ролетам. Нанесення плівки забезпечує надійність всій конструкції.

Бронювальні плівки — це спеціальний вид захисних плівок, що сприяє зміцненню скла і виключає розліт уламків скла при пошкодженні. Використання в сучасному будівництві скла щоденно зростає. Фасади сконструйовані зі склопакетів виглядають набагато яскравіше і привабливіше, ніж з бетонних конструкцій. В середині приміщення використовують скляні перегородки, які регулюють освітленість. Але скло має великий мінус- при ударі воно розлітається на гострі уламки, які є загрозою для здоров я людини. Застосування бронювальних плівок майже повністю виключає травмування в усіх випадках руйнування скла. Захисна плівка міцно тримає уламки і не менш ніж 95% скла залишається на ній.

Ще одна дуже важлива перевага бронювальної плівки- це захист від ударів і вибухів. Захищене плівкою скло набагато міцніше. Розбити його важкими металевими предметами набагато тяжче і довше, ніж звичайне скло. Якщо зловмисник захоче залізти до Вашої оселі чи офісу то у Вас буде час, приблизно 15-20 хвилин, щоб викликати поліцію, або самому знешкодити хуліганів. Розбиття скла буде супроводжуватись шумом, який приверне увагу сусідів або перехожих, що змусить зловмисників відмовитись від своєї задумки.

Бронювальна плівка використовується, як приватними особами так і різними компаніями, банками для підвищення захисту скла і запобігання проникненню в приміщення.Наша компанія “City-Ton”використовує тільки високоякісні плівки від кращих виробників. Всі роботи виконуються висококваліфікованими спеціалістами, що гарантує якість і довгий термін експлуатації.

Ви можете поширити запис у таких соцмережах: